Tips til at tilbringe den mest luksuriøse caribiske ferie

Tips til at tilbringe den mest luksuriøse caribiske ferie


Tip #1: Køb en villa i Caribien ved stranden! At købe caribisk strandejendom kan variere fra et godt køb til skandaløst. Dette betyder ikke, at den billigere caribiske strandejendom er mindre smuk eller luksuriøs end de dyrere, men det betyder snarere, at beliggenheden er anderledes. For eksempel er den caribiske strandejendom på Bahamas smuk, overrendt med turister og utrolig dyr. Imidlertid er den caribiske strandejendom i Den Dominikanske Republik lige så smuk, har færre turister og en betydeligt mere overkommelig pris.


Tip #2: Lej en villa til din rejse! Hvis du ikke er til ejendomsinvestering, hvorfor så ikke leje en villa i stedet? Ofte vil prisen ikke være meget dyrere end en alt inklusiv pakke på et overfyldt hotel. Og i stedet for at skulle spise buffetmad i en uge, kan du lave dit eget måltid, eller endda få nogen til at gøre det for dig!


Tip #3: Lej en caribisk ø! Vidste du, at du kan leje en hel ø kun for dig selv? Dette kan komme med personale og alt hvad du behøver for at tilbringe en luksuriøs ferie. Det er også en rigtig god idé til et bryllup!


Tip #4: Charter en luksus yacht! Hvis du leder efter noget, der er lidt mindre ekstravagant end de enorme private yachts, og meget mere overkommelige, så er der en række af luksus yacht chartere fra caribiske udbydere, som også vil være i stand til at opfylde dine behov og dit budget. Det vidunderlige ved Caribbean er, at uanset dit budget, præferencer og tidsplan er der nogen, der vil være i stand til at levere præcis det, du leder efter.


Tip #5: Kontakt en caribisk feriespecialist. Du kan bestemt komme online og begynde at søge og lære alt, hvad der er at gøre i Caribien, men det er bestemt meget nemmere blot at ansætte caribiske feriespecialister til at hjælpe dig med at planlægge din ferie. Dette vil ikke kun spare dig tid, men det vil også spare dig penge, fordi caribiske feriespecialister ofte er opmærksomme på forskellige rabatter og foretrukne priser. De har indsigt og viden og mange års erfaring med at booke ferier til Caribien, hvor du skal gøre noget seriøst arbejde og kræfter for selv at planlægge ferien.

Kommentarer